Από 3/1/2024 το ωράριο λειτουργίας μας αλλάζει: Καθημερινές 09:00 έως 17:00 και Σάββατο 09:00 έως 15:00

Espa
Phone icon210 9927 695
cart icon
0Item(s)

Δεν έχετε είδη στο καλάθι σας.

Search Icon

Product was successfully added to your shopping cart.

Εταιρικό Προφίλ


Η BESKAS Α.Ε. ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1991 από τον Κωνσταντίνο Μπέσκα και συνεχίζει ανοδικά την μακροχρόνια πορεία της στην εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικού εξοπλισμού. 

Ο  κατάλογος των προϊόντων μας απευθύνεται στον επαγγελματία, τον ερασιτέχνη & τον μαθητή, αλλά είναι σε θέση να καλύψει ακόμη και τις ανάγκες κάθε σύγχρονου καταστήματος.

Προτεραιότητες μας είναι η αξιόπιστη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας & η επιλογή καταξιωμένων στο χώρο προμηθευτών. Με συνεχή ενημέρωση και άριστη γνώση της αγοράς και των νέων τεχνολογιών, φροντίζουμε για μια σταθερή ανανέωση και εξέλιξη της σειράς προϊόντων που σας προσφέρουμε.

Διατηρώντας για 30 έτη κατάστημα στην Αργυρούπολη, με κύριο στόχο και όραμα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη από το έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, έχουμε πλέον κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και είμαστε ευγνώμωνες γι’ αυτό. Μέσω του online καταστήματος μας στοχεύουμε να προσφέρουμε τα προιόντα αλλά και τις γνώσεις μας σε ακόμα μεγαλύτερο εύρος πελατών σε όλη την Ελλάδα. Μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, άμεση παράδοση και υποστήριξη όταν τη χρειάζεστε, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας. 

Ιδιαίτερη σημασία για εμάς έχει και η προστασία του περιβάλλοντος, γι΄αυτό το λόγο συμμετέχουμε ενεργά στη διαδικασία της ανακύκλωσης, τηρώντας πιστά όλες τις ευρωπαϊκές και ελληνικές οδηγίες και κανονισμούς.

Είμαστε μέλος των παρακάτω εταιρειών διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών:

Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε., Αρ. Μητρώου: 285

Α.Φ.Η.Σ. Α.Ε., Μπαταρίες παντός τύπου., Αρ. Μητρώου: 285

Για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία σας στο eshop μας, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συναινείτε στην χρήση τους.